Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΒΟΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 3-1



Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο η ομάδα μας και κέρδισε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα ήρθε σχετικά εύκολα, με τον Αργύρη να εκμεταλεύεται 2 φορές τις πολύ ωραίες εκτελέσεις του Τρ.Ζαχαριά και τον Σπανό να πετυχαίνει το 3 γκολ της ομάδας μας και ωραιότερο του αγώνα με ατομική ενέργεια που ξεκίνησε απο το ύψος της σέντρας, αυτοί που θα έπρεπε να είναι οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης είναι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
Ο διαιτητής του παιχνιδιού όμως έιχε άλλη άποψη. Σε μια φάση που γίνονται 2 φάουλ στον Μπασινά απο τον επιθετικό της Προποντίδας ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί και ο Μήτρου σκοράρει. Μετά απο λίγο αποφασίζει να αποβάλλει τον Αυλωνίτη με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Μήτρου απο πίσω ο οποίος ως δια μαγείας πέφτει με το κεφάλι! Νωρίτερα έχει αποβάλλει και τον Αργύρη, ο οποίος δεν αντέδρασε στην πρόκληση που δέχτηκε απο τον Φρυγανά, χωρίς να έχει δει τη φάση καθώς έχει γυρισμένη τη πλάτη αλλά και χωρίς να συμβουλευτεί την επόπτρια του αποφασίζοντας να βγάλει απο μια κίτρινη σε κάθε παίχτη.
Αυτό που εύκολα αναρωτίεται κάποιος είναι πως ο ίδιος διαιτητής στο παιχνίδι με τα Κριεζά, στο οποίο η ομάδα μας δεν κέρδισε, είχε σεμιναριακή απόδοση και διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι ενω στο συγκεκριμενο παιχνίδι έχασε τελείως τον έλεγχο;
Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Συνέχεια την επόμενη βδομάδα με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Ερέτριας εκτός έδρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: