Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Παραίτηση Θοδωρή Σαλεμή


Αγ. Νικόλαος   14/02/2012


         Με επαγγελματική προσέγγιση αλλά καθαρά ερασιτεχνική φιλοσοφία, αποφάσισα τη συμμετοχή μου στα διοικητικά του «ΑΘΛ. ΣΥΛ. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ», από τη θέση του Γεν. Αρχηγού στο πλευρό του προέδρου της προηγούμενης διοίκησης κ. Κούτρα  Κων. τον Ιούλιο του 2010, ένα βήμα πριν τη διάλυση του Σωματείου, με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού και την ενασχόληση στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσοτέρων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της περιοχής, την ίδρυση ακαδημιών και μακροπρόθεσμα, μέσω εγγεγραμμένων συνδρομητών-μελών στο σύλλογο, την δυνατότητα λειτουργίας του, χωρίς απαίτηση μεγάλων ιδιωτικών κεφαλαίων.

         Με την ίδια κουλτούρα συνέχισα την περίοδο 2011-2012 που διανύουμε, στην νέα διοίκηση από το ίδιο πόστο όντας μοναδικός παραμένων. Λάθος, (κατά την άποψη μου), πλειοψηφικές μεν, επιλογές οδήγησαν την ομάδα στην βεβιασμένη ολοκλήρωση  αυτού του κύκλου της ως ερασιτεχνικό σωματείο, χωρίς όμως συγκεκριμένους στόχους και προγραμματισμό για το αύριο.
         Επειδή δεν μπορώ να λειτουργώ άνευ στόχων, επειδή δεν με αντιπροσωπεύει το τυχαίο, επειδή έχω μάθει να προσπαθώ για οτιδήποτε,  αλλά πριν ακόμα το πετύχω, να ορίζω με εχέγγυα, τον επόμενο στόχο,  επειδή την πρόσκαιρη επιτυχία,  της χωρίς στόχους, ανόδου στην κορυφή ακολουθεί αναγκαστικά κάθοδος ή και ελεύθερη πτώση και επειδή ζω στην Ελληνική πραγματικότητα του 2012 και δεν με ικανοποιούν, αποφάσεις με καταστροφικές ίσως συνέπειες για το Σύλλογο, διαχωρίζοντας τη θέση μου από την υπόλοιπη διοίκηση, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ «για προσωπικούς λόγους» έχοντας βεβαίως εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβα.
         Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία μας και εύχομαι πρώτα από όλα υγεία, καλή συνέχεια και πραγματοποίηση των προσωπικών και ομαδικών φιλοδοξιών τους.
 
                            
   
                                                                                                   Θοδωρής Σαλεμής

Δεν υπάρχουν σχόλια: