Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΛΜΠΑΣΗ



Χαλκίδα 31/07/2012

Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε.

Μια χρονιά με θετικό πρόσημο σε όλα τα επίπεδα. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν με το παραπάνω, (πρωτάθλημα Α1, παραλίγο τελικός κυπέλλου Ευβοίας, πρωτιά στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στα μπαράζ). Μέσα από συνεργασία, 1ον) με ποδοσφαιριστές-φίλους με ήθος και αγωνιστική αξία, 2ον) με τον προπονητή της ομάδας κ. Καρβέλη Ιωάννη που μας βοήθησε όλους, κι εμένα ιδιαίτερα, να δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό, τον οποίο θα χαρακτήριζα «εργάτη» στο γήπεδο, 3ον) με το Θοδωρή το Σαλεμή που σαν καταλύτης έδινε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προέκυπταν και 4ον) με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αυγέρη Δημήτρη που με εμπιστεύτηκε και με στήριξε σε δύσκολες στιγμές και μου στάθηκε σαν φίλος.

Σας ευχαριστώ όλους για την όμορφη χρονιά και να σας ευχηθώ καλή δύναμη για την δύσκολη συνέχεια στη Δ εθνική και πάνω από όλα να ευχηθώ στον Αντωνάκη το Γιάνναλο τα καλύτερα και είμαι σίγουροςπως θα τα έχει.

Κλείνοντας να ζήτησω από το φίλαθλο κόσμο της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν με την παρουσία τους, την προσπάθεια της ομάδας επειδή είναι μια ομάδα με «επίπεδο» και που σίγουρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Θέλω να πιστεύω πως αφήνω φίλους πίσω μου.

Στο επανειδήν λοιπόν…..

Κώστας Μπόλμπασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: