Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΩΡΕΟΙ-ΕΥΒΟΙΚΟΣ 1-1

Ισόπαλη αναδείχτηκε η ομάδας μας στο παιχνίδι της Κυριακής στους Ωρεούς με σκόρ 1-1.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυντά στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 10 λεπτό είχε ήδη 2 δοκάρια με τον Αργύρη.
Στη συνέχεια ο αντίπαλος ανέκαμψε και προσπάθησε να αντιδράσει ισορροπώντας το παιχνίδι χωρίς να μπορέσει να βγάλει κάποια φάση κι έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν την απόδοση τους και πίεσαν τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκόρ στο 58ο λεπτό, όταν ο Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ απο πλάγια θέση νίκησε τον τερνατοφύλακα των Ωρεών. Στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα με τον Τριανταφύλλου που αστόχησε απο πολύ κοντά και τον Αυλωνίτη να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα σε τριπλή φάση μέσα στην περιοχή των αντιπάλων μετα απο διαδοχικά σουτ του Τσομώκου και  Αργύρη. Στο 83ο λεπτό ο Μπασινάς έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.. Στο 93ο λεπτό ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και η ομάδα των Ωρεών ισοφάρισε το παιχνίδι καθώς σε ένα γέμισμα του αρχηγού της ομάδας ολόκληρη η ομάδα πιάστηκε κοιμώμενη και ο δεξιός αμυντικός με πολύ ωραία κεφαλιά ψάρακι έστειλε την μπάλα στη γωνία του Μπόλμπαση.
Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους.
Επόμενος αγώνας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: