Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-Α.Σ. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 0-1

 
  Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις για το δεύτερο γύρο ο ΕΥΒΟΙΚΟΣ περνώντας νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, το Σάββατο 14/01/2012 για την 16η αγωνιστική της Α1 και παρέμεινε στην κορυφή όντας αήττητος για 14 αγωνιστικές!
     Σε ένα πολύ δύσκολο τερέν, (λόγω καιρικών συνθηκών) και παρά τις ελλείψεις και τον τραυματισμό του Γιάνναλου μόλις στο 22΄, το σύνολο των ποδοσφαιριστών μπήκαν δυνατά στο ματς αποφασισμένοι να αποσπάσουν το διπλό. Στο πρώτο ημίχρονο 2 καλές φάσεις με τον Τριανταφύλλου που υποχρέωσε τον Τόρα σε καταπληκτική απόκρουση στο σούτ του και τον Σπανό που έπιασε ωραία κεφαλιά ελάχιστα άουτ. Στο δεύετρο οι ρυθμοί ανέβηκαν και η πίεση απέδωσε στο 72΄ όταν ο νεαρός Τριανταφύλλου με αριστοτεχνική προσποίηση απέφυγε τον αμυντικό και με διαγώνιο σούτ σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα, που έδωσε το τρίποντο στον Ευβοικό.       
    Διακριθέντες οι Μπασινάς, Μωλές και Ζαχαριάς Τ. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Λάμπρου. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτούμε τον Α.Ο. Αλατσάτων το Σάββατο 21/01/2012 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγ. Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: