Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

1η Αγωνιστική Πανναυπλιακός Ευβοικός 0-0

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα της ομάδας μας στην πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής στην έδρα μιας ιστορικής ομάδας με εμπειρία στην κατηγορία.
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να δημιουργηθεί κάποια αξιοσημείωτη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο γκολ. Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα ο Πανναυπλιακός πίεσε αλλά βρήκε τον Γιουργούση σε ετοιμότητα ενώ η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει γκολ με τον Μπασούκο στο 86 λεπτό όταν το σούτ που έκανε απο το ύψος της περιοχής απομάκρυνε πολύ δύσκολα ο Κατσαούνης. Οι γηπεδόυχοι στο 93 λεπτό πέτυχαν γκολ που σωστά ακυρώθηκε απο τον διαιτητή της αναμέτρησης ως οφσαιντ.
Συνοψίζοντας, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν απο ένα γκολ. Τέλος, ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Πανναυπλιακού για την άψογη φιλοξενία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Σαρακινιώτης, Τσακμάκης, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου, Καραμάνος (62' Μανιάτης), Φλεβάρης (82' Λαγός), Μιχαλόπουλος, Γκόλιας (62' Λαμπρούσης), Καραγκούνης, Γκολέμης Η.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ( Γιάννης Μπασούκος): Γιουργούσης, Τσούτης, Καρέλης, Αυλωνίτης, Παπίλας, Μήτρου (67' Κούτρας), Μπασούκος, Ρωμανός, Χαλιώτης Β. (84'Ταυλαρίδης), Κολιόπουλος Β, Ζαχαριάς (74' Νόνας).

Φωτορεπορτάζ απο την αποστολή στο Ναύπλιο απο το Γιώργο Μανάρη στο www.dinataathlitika.gr

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 7ου ομίλου

Παρνασσός - Πανελευσινιακός 0-0
Πορτοχελιακός - Χαλκίδα 0-2
Λουκίσια - Ένωση Ερμιονίδας 1-3
Πέλοπας Κιάτου - Παναργειακός 4-0
Ρεπό είχε η ομάδα του Μανδραικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: