Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΒΟΙΚΟΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 0-2



Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα φέτος στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ με τον Μίχα, ο οποίος μόλις είχε μπει στο παιχνίδι στη θέση του τραυματία Ζαχαρόπουλου. Ο επιθετικός του Πανελευσινιακού εκμεταλεύτηκε την κακή αντίδραση των αμυντικών της ομάδας μας στο κορνερ, που εσφαλμένα υπέδειξε ο διαιτητής καθώς η μπάλα μετα απο τάκλιν του Τσούτη βρίσκει ξεκάθαρα στα πόδια του Μαλισσιώβα, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιουργούση απο το ύψος της μικρής περιοχής ανοίγοντας το σκόρ στο 6 λεπτό.
Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα μας έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μπασούκος μετά απο πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Ζαχαριά πήδηξε μόνος του στο ύψος του πέναλτυ αλλα την κεφαλιά που έπιασε απέκρουσε ο έμπειρος Βασιλείου. Η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, ανορθόδοξα όμως, κάτι που εκμεταλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι κι έβγαλαν αρκετές επικίνδυνες αντεπιθέσεις οι οποίες έβρισκαν τον εξαιρετικό για ακόμα μια φορά Γιουργούση σε ετοιμότητα.
Η τελευταία μεγάλη φάση για την ομάδα μας γίνεται στο 88ο λεπτό όταν απο πολύ ωραία σέντρα του Τσούτη απο αριστερά ο Ανέστης Αργύρης πίανει ωραία κεφαλιά η όποία όμως περνάει λίγο έξω απο τα δοκάρια του Βασιλείου. Ο Πανελευσινιακός θα πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Παπανικολάου μετά απο προσωπική ενέργεια και ενώ η άμυνα βρισκόταν ψηλά καθώς η ομάδα μας πίεζε για το γκόλ της ισοφάρισης.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα μας και ελπίζουμε να την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Ερμιονίδα πάλι εντός έδρας να μπορέσουμε να τον ευχαριστήσουμε.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Γιουργούσης, Τσούτης, Καρέλης (52’ Αργύρης), Αυλωνίτης, Παπίλας, Μήτρου, Μπασούκος, Ρωμανός, Χαλιώτης (70' Ταυλαρίδης), Κολιόπουλος, Ζαχαριάς Τ. (46' Νόνας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος): Βασιλείου, Βελλής, Τζαφεράκος, Τερλελής, Ευαγγέλου, Σιδηρόπουλος, Μιχελής, Τύρπος, Ζαχαρόπουλος (5' λτ.ρ. Μίχας), Μαλισσιώβας (77' Δούκας), Παπανικολάου (93' Μακρίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: